Praktisch

De wisseldag is in het hoogseizoen op zaterdag. Buiten de vakantieperiodes zijn andere aankomst-  en vertrekdagen in overleg mogelijk.
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15u het appartement of huis binnen, op de dag van vertrek dient u om 11u het appartement of huis te verlaten. In overleg zijn andere tijden mogelijk. 

Roken is in geen van de woningen toegestaan. Uiteraard mag er wel op balkons en terrassen gerookt worden.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

In alle drie woningen is WIFI waar u (gratis) gebruik van kunt maken.

Bereikbaarheid:

Vliegtuig: Altea en Alfaz del Pi liggen ca 50 km van Vliegveld Alicante en ca 100 km van vliegveld Valencia. Dagelijks zijn er vele mogelijkheden vanaf Schiphol of Rotterdam met www.transavia.nl, het is ook mogelijk om te vliegen met Vuelling.com of www.ryanair.com vanuit Amsterdam,Eindhoven, Bremen of Dusseldorf-Weeze. Vanaf vliegveld Alicante of Valencia kunt u met een huurauto verder reizen, openbaar vervoer nemen of wij kunnen u in contact brengen met een aldaar woonachtige Nederlander die u van het vliegveld haalt en naar het vliegveld kan brengen.

Bus: www.vanderhamreizen.nl rijdt enkele malen per week van en naar de Costa Blanca.

Auto:  Altea/Alfaz del Pi liggen ca 2000 km van Utrecht en zijn prima bereikbaar via Maastricht-Dijon-Lyon-Barcelona-Valencia. Altea heeft een eigen afslag aan de AP7.